FotoTheunBio
Logo Music Academy Gemert

Over ons

Over ons


Music Academy Gemert
is een jonge, eigentijdse muziekschool in Gemert, opgericht door Bas van Wetten en Inge van Asseldonk. Wij vinden dat er niets leukers is dan (samen) muziek maken en dat willen wij met jou delen. Met een flinke dosis enthousiasme en grote betrokkenheid bij elke leerling, geven wij de mogelijkheid om je op je eigen manier te ontwikkelen binnen de muziek.

Samen met ons jonge docententeam, met opleiding en ervaring binnen verschillende facetten van de muziek, doen we er alles aan om jou de beste en leukste muzieklessen te geven.
Lees hieronder meer over onze docenten.

 

Bas van Wetten is in 2013 afgestudeerd aan de Rockacademie in Tilburg, waar hij zich gespecialiseerd heeft als sessiemuzikant. Daarnaast heeft hij op de Fontys Hogescholen in Eindhoven ook de minor onderwijskunde behaald om zich naast uitvoerend musicus ook als muziekdocent te ontwikkelen.
Naast zijn lessen bij Music Academy Gemert, is Bas zeer divers actief als uitvoerend muzikant voor diverse artiesten en bands, zoals André Hazes, Mart Hoogkamer, Nick&Simon, Jan Smit. Ook is hij regelmatig te vinden in de studio als muzikant maar ook als producer.

Inge van Asseldonk is zeer divers actief als zangeres, songwriter en zangcoach. Ze kreeg jaren vocalcoaching bij zanginstituut Vocalized en was te zien in diverse promsconcerten en musicalproducties in de regio. Daarnaast volgde ze in 2011 een jaar de parttime musicalopleiding Musicallfactory in Tilburg. Op dit moment is Inge naast zangcoach bij Music Academy Gemert, ook coach bij musicalstichting STEMP en toneelvereniging De Kern in Handel. Daarnaast is Inge actief als zangeres en songwriter onder haar pseudoniem Angie Flare en is ze regelmatig in de studio te vinden voor diverse projecten.

Theun Sterken studeerde af aan Rock City Institute in Eindhoven. Hij speelt in diverse bands en projecten, zoals rockband Fatburger, de Bruce Springsteen tribute band Brucified en Rock & Roll band One Dollar Quartet. Ook begeleidt hij Angie Flare (Inge) op gitaar, zowel akoestisch als in haar band. Theun heeft daarnaast al diverse jaren ervaring in het geven van gitaarlessen bij Music Academy Gemert, maar ook muziekschool Beat it in Veghel.

IMG7342
n1

Copyright © Music Academy Gemert, 2022